Panostamme laatuun ja täsmälliseen palveluun

Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut

 

Tarjoamme luotettavan kirjanpitopalvelun yritystoimintasi kaikkiin vaiheisiin.

Nykyaikaisen ja tehokkaan järjestelmän ansiosta pystymme reaaliaikaisesti huomioimaan yrityksesi taloudellinen tilanne sekä ohjaamaan ja neuvomaan jo ennakoivasti. Näin hallitset ja tasapainotat riskit aina muuttuvissakin olosuhteissa!

Huolellisesti hoidettu kirjanpito antaa lähtökohdan tehokkaaseen talouden seurantaan ja ohjaukseen sekä täyttää lain ja asetusten mukaiset vaatimukset. Nopea ja täsmällinen raportointi tuottaa tarvittavaa reaaliaikaista informaatiota liiketoiminnan suunnittelussa ja päätöksenteossa.

Tilinpäätös- ja verosuunnittelu

Valmistaudumme tulevaan tilinpäätökseen jo tilikauden aikana huolellisella verosuunnittelulla ja neuvomme sekä opastamme Sinua ja yritystäsi erilaisissa tilinpäätökseen liittyvissä asioissa. Asiantunteva apumme mahdollistaa parhaan mahdollisen toimintaedellytyksen uudelle tilikaudelle siirtymiseen.

Verolainsäädäntö muuttuu usein ja niiden vaikutukset tuo haasteita yrityksille ja sen omistajille. Ennakoivan verosuunnittelun avulla voimme varmistua siitä, että yrityksesi pysyy muutoksissa mukana. Näin voimme välttää virheitä ja odottamattomia verotustilanteita.

Sähköinen pilvipalvelu vai perinteinen kirjanpito

Palvelemme aina monipuolisesti ja yksilölliset tarpeet huomioiden.

Sähköisyyden ohella järjestelmämme mahdollista myös perinteisen paperisen kirjanpidon hoitamisen tehokkaasti. Perinteisestä kirjanpidosta siirtyminen sähköiseen taloushallintoon on myös helppoa ja siihen on mahdollista siirtyä joustavasti kesken tilikauden.

Käytössämme on asiakkaidemme monipuolisiin tarpeisiin kaksi eri sähköistä taloushallinnon pilvipalvelua. Visma Fivaldi ja Finago Procountori sisältää kaikki tilitoimiston ja asiakkaamme tarvitsemat palvelut kirjanpidosta myynti- ja ostoreskontraan, palkanlaskentaa ja pankkiyhteyteen asti.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri Sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva palvelukokonaisuus!