Asiakastyytyväisyys on laadun tae

Kokemuksia

Hyvä asiakaskokemus ratkaisee. Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Asiakasläheinen, luotettava ja pirteä tilitoimisto!!!”

 

Matti Karvonen, toimitusjohtaja

sijoitusyhtiö Adsollers Oy

En voisi olla tyytyväisempi saatuun palveluun.”

Halusimme vaihtaa tilitoimistoa muutama vuosi sitten, kun palvelun taso ei vastannut tarvettamme. Ulkoistimme taloushallinnon palvelut Tilitoimisto Vuorisalolle. Toimimme Helsingissä ja sähköisen taloushallinnon ansiosta sijainnilla ei ollut meille merkitystä. Näen myös kovin tärkeänä, että meillä on nyt ystävällinen ja mukava henkilö palvelemassa meitä. En voisi olla tyytyväisempi saatuun palveluun.

Marko Lukkari, toimitusjohtaja

Asiantuntijapalvelut Lukkari Oy 

Yhteistyö sujuu erittäin joustavasti ja luotettavasti. Tekemisen taso on hyvä!”

 

Martin Härmälä, toimitusjohtaja

DeaDyet Lad Oy

”Koemme yhteistyön olleen aina erittäin sujuvaa ja joustavaa.”

Toimimme alihankkijana ajoittain hyvin hektisessäkin ympäristössä. Meille tärkeintä on voida keskittyä omaan osaamiseemme ja palvelujen tuottamiseen omille asiakkaillemme joskus varsin kireilläkin aikatauluilla. Ammattitaitoinen ja yhteistyökykyinen kirjanpitäjä on siten meille äärimmäisen tärkeä osa yrityksen taloushallintoa. Olemme olleet 6 vuotta Tilitoimisto Vuorisalon asiakkaina ja olemme todella tyytyväisiä palveluun. Koemme yhteistyön olleen aina erittäin sujuvaa ja joustavaa. Lisäksi olemme saaneet aina hyvissä ajoin kattavan ohjeistuksen mahdollisiin tuleviin muutoksiin mm. verotuksessa.

 

Minna Roito, hallituksen jäsen

Focuslink Oy

”Palvelu on ollut juuri sitä mitä haettiin ja lisäksi vielä ystävällistä, joustavaa sekä nopeaa.”

Päätimme pari vuotta sitten vaihtaa tilitoimistoa. Meillä oli aiemmin liian iso tilitoimisto, joka ei välittänyt tarpeistamme ja yhteistyö oli hankalaa. Vaihdoimme Tilitoimisto Vuorisalolle ja palvelu on nykyisin sujuvaa ja mutkatonta. Enää meidän ei tarvitse miettiä tai huolehtia itse kirjanpitoasioista ollenkaan, koska nyt meillä on ammattitaitoinen kirjanpitäjä. Palvelu on ollut juuri sitä mitä haettiin ja lisäksi vielä ystävällistä, joustavaa sekä nopeaa.

 

Jyrki Lukkari, toimitusjohtaja

HEPAConsulting Lukkari Oy

”Meille tärkeää on, että yrityksen taloushallinto on luotettavan asiantuntijan käsissä.”

Olemme Itä-Suomen alueella toimiva sähköalan yritys. Tilitoimisto Vuorisalon asiakkaana olemme olleet yrityksemme perustamisesta lähtien. Hyödynnämme sähköisiä palveluita ja maantieteellinen sijaintikaan ei ole sen vuoksi meille ongelma. Yhteistyö on sujunut hyvin positiivisessa hengessä ja olemme saaneet nopeasti ja kattavasti tietoa kaikkiin yritystoimintaan liittyviin kysymyksiin. Meille tärkeää on, että yrityksen taloushallinto on luotettavan asiantuntijan käsissä.

 

Jari Punnonen, hallituksen puheenjohtaja

Linnan Virta Oy

”Kaikki asiat on hoidettu ajoissa ja tarkasti. Olen saanut aina hyviä neuvoja ja opastusta.”

Olen todella tyytyväinen Tilitoimisto Vuorisalon palveluun. Kaikki asiat on hoidettu ajoissa ja tarkasti. Olen saanut aina hyviä neuvoja ja opastusta.

 

Marko Säilä

MS Shoe Co.

”Tärkeintä oli, että sain asiantuntevaa, joustavaa ja monipuolista palvelua”

Myytyäni yritykseni pääliiketoiminnot pois ja jäätyäni eläkkeelle päätimme vaimoni kanssa muuttaa Tampereelle. Samalla tuli tarve etsiä tilitoimisto, joka pystyisi myös neuvomaan ja konsultoimaan yritykseni tulevaisuuden suhteen. Yhteistyössä Mariannen kanssa muutimme toiminnan sijoitusyhtiöpainotteiseksi. Tarvitsin kirjanpidollista, yritysjuridista ja verotuksellista neuvontaa. Tärkeintä oli, että sain asiantuntevaa, joustavaa ja monipuolista palvelua yrityksen uudelleen asemointiin. Tähän palveluun olen tyytyväinen ja uskon, että yhteistyössä selviämme myös tulevaisuuden haasteista.

 

Seppo Kaatranen

Partners Help Satakunta Oy

”15 vuotta – Mariannen ammattitaito on auttanut meitä lukemattomissa asioissa näinä vuosina”

Asiakkuutemme tilitoimisto Vuorisalon kanssa alkoi jo 15 vuotta sitten. Jouduimme pettymään edellisen tilitoimiston palveluun ja heidän tekemänsä virhe olisi tullut meille taloudellisesti kalliiksi. Aloimme etsiä uutta tilitoimistoa ja Tilitoimisto Vuorisalo löytyi sopivasti. Heti ensi tapaamisella Mariannen kanssa syntyi luottamus hänen osaamiseensa ja asiantuntevuuteensa.

Toimialassamme oli insinööritoimisto, joka vielä silloin toimi suunnittelu- ja talonrakennusalalla, sekä toisena palkanlaskentapalvelu, jossa toimintamme jatkui tämän vuoden toukokuun loppuun siirtyessämme eläkkeelle ja myydessämme palkanlaskennan liiketoiminnan. Mariannen ammattitaito on auttanut meitä lukemattomissa asioissa näinä vuosina ja häneltä on aina saanut vastauksen nopeasti meitä askarruttaneisiin kysymyksiin. Mariannen iloinen, elämänmyönteisen asenne on aina lämmittänyt mieltämme. Olemme edelleen Tilitoimisto Vuorisalon asiakkaita.

 

Sirkka ja Erkki Leppisaari

Toimistopalvelu Leppisaari Oy

Ota yhteyttä – me palvelemme Sinua.